KICHIK MAKTAB YOSHDAGI O‘QUVCHILARDA TA’LIM JAROYONIDA MOTIVATSIYANING O’RNI - Axmedova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada kichik maktab yoshidagi o’quvchilarda motivatsiyaning ahamiyati haqida fiklar yuritilgan.