BO’LAJAK O’QITUVCHILARDA KASBIY KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH - Jumanova, Nasiba; Abduvalieva, Nilufar Abduvalieva (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Mazkur maqolada ta’lim tizimini takomillashtirish borasida bo’lajak o’qituvchilarning o’z ustida ishlashi, bilim ko’nikma va malakalarini muntazam oshirib borishi, ularda kasbiy kompetentlikni rivojlantirish haqida ma’lumotlar keltirilgan.