NUTQ KAMCHILIKLARINI TOPISHMOQLAR VOSITASIDA KORREKTSIYALASH OLIMLARNING QARASHLARI - Akramova, Xafiza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqola olimlarning nutq nuqsonlarini topishmoqlar orqali tuzatish haqidagi qarashlarida nutqni rivojlantirish bo’yicha ishlar samaradorligini oshirishga qaratilgan ilmiy yondashuvlarga asoslanadi.