O’QUVCHI SHAXSINI RIVOJLANTIRISHNING ASOSIY YO’NALISHLARI - Turdiyev, Nomozbek (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Annatatsiya. Ushbu maqola o’quvchi shaxsini rivojlantirish haqida bo’lib . Barkamol avlodni tarbiyalashda yoshlarning ma’naviy duyoqarashini, tafakkurini shaxs sifatida shakllantirishga qaratilgan.