АВЕСТОДА АХЛОҚИЙ ИДЕАЛ ВА УНИНГ ИЖТИМОИЙ- ПСИХОЛОГИК КЎРИНИШЛАРИ - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада Авестодаги ахлоқий фазилатларнинг ўзига хос тарза ифодаланиши ҳақида мулоҳазалар берилган.