AGRESSIYANING NAZARIY ASOSLARI - Qodirova, Malikaxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada agressiya xaqidagi olimlar tomonidan berilgan fikrlar hamda ularning psixologik jihatlari keltirilgan