KEKSALIK DAVRINING BIOLOGIK VA PSIXOLOGIK HUSUSIYATLARI - Majidov, Jasur (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada keksalik davrining psixofiziologik xususiyatlari, keksayish jarayonidagi fiziologik o’zgarishlar va uzoq umr ko’rish xususida mulohazalar yuritilgan.