The purposes and the maintenance of modern mathematical formation of children of preschool age - Hamzayev, Xaqnazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Мақолада мактабгача ёшдаги болаларга математикани ўқитишнинг мақсади, мазмуни ва методлари борасида фикр юритилган