ПСИХОЛОГИЯ ФАНИДАН ИНДИВИДУАЛ ХУСУСИЯТЛАРНИ ЎРГАНИШДА ИНОВАЦИОН ЁНДАШУВ - Sobirov, Axror (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада психология фанидан индивидуал хусусиятларни ўрганишда иновацион ёндашувни амалга ошириш йўллари хусусида мулоҳазалар юритилган