ОИЛАДА СОЦИАЛИЗАЦИЯ ЖАРАЁНИНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИГИ - Qarshiboyeva, Dilfuza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2025)
Ушбу мақолада оилавий социализация жараёнининг ўзига хос хусусиятлари хусусида мулоҳазалар юритилган.