UMUMTA’LIM MAKTABLARI VA OTA-ONALAR HAMKORLIGINING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK ASOSLARI - Yunusjonova, Mo’tabar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada ota-onalarning ta’lim muassasalari bilan hamkorligini joriy etishning pedagogik va psixologik shart-sharoitlari, har bir o‘quvchi bilan alohida ishlash, va ota-onalari bilan doimiy ravishda uzluksiz hamkorlik qilishni yoʼlga qoʻyish haqida so‘z boradi.