YUQORI NATIJALARNI TA’MINLASH UCHUN SPORT MAKTABLARIDA SPORTCHILARNING AXLOQIY MADANIYATINI SHAKILLANTIRISH - Esanova, Gulchexra (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolaning sportchi psixologiyasidagi axloqiy va estetik fanining o’rni va uni yosh sportchilarni musobaqalarda har tomonlama rivojlantirish uchun integratsiyalashuvi haqidagi maqolaning dolzarbligi quyidagilardan iborat: