O’QUVCHILAR SHAXSIGA XOS PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARNING TA’LIM JARAYONIDAGI O’RNI - Эшмуратов, Шухрат; Boymurotova , Gulchexra; Haydarova, Dilafruz (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ajdodlarmiz bola tarbiyasida, eng avvalo, uni mehnatga o’rgatish, kasb-hunarga qiziqtirishga alohida e’tibor berishgan.