BO’LAJAK ZAMONAVIY TEXNOLOGIYA FANI O‘QITUVCHISINING PEDAGOGIK MAHORATI VA ULARDAN FOYDALANISH YO‘LLARI - Jabborov, Abdug’ani (Физико-технологического образование, 2024)
Bo’lajak zamonaviy texnologiya fani o‘qituvchisi faoliyatiga qo‘yiladigan talablarga atrofimizdagi olam juda tez sur’atlarda, tanib bo‘lmas darajada o‘zgaryapti. Shuning uchun zamon bilan hamnafas bo‘lish va o‘sib kelayotgan yosh avlod bilan ishlaydigan o‘qituvchi quyidagilarga tayyor bo‘lishi kerak: Bo’lajak zamonaviy texnologiya fani o‘qituvchisi o‘zgarishga tayyor bolishi bu eng qiyini, biroq to‘laqonli shaxs sifatida mavjud bo‘lish uchun zarur bo‘lgan shart.