O‘QITUVCHI FAOLIYATIDA PEDAGOGIK TEXNIKANING AHAMIYATI - Utambetov, Baxadir (Физико-технологического образование, 2024)
Maqolada o’qituvchilar faoliyatida pedagogik texnologiyalar va ularni qo’llashga oid nazariy ma’lumotlar qisqacha bayon qilinib, uni ta’lim jarayonida foydalanish bo’yicha tavsiyalar berilgan. Pedagogik texnologiya komponentlari, tarkibiy qismlari, shakllantirish yo‘llari haqida so’z yuritiladi. Bu har bir pedagog ta’lim tarbiya jarayonida qo’llanishida xizmat qiladi