O‘QUVCHILARNI TEXNIK IJODKORLIK FAOLIYATIGA TAYYORLASHDA FIZIKA BILAN TEXNIKA FANLARI ALOQADORLIGI - Alqorov, Qodir (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu keltirilgan maqolada o‘quvchilarni texnik ijodkorlik faoliyatiga tayyorlashda fizika bilan texnika fanlari aloqadorligi va ularning o’qitilishi haqida fikir muloxazalar keltirilgan