MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA TASVIRIY SAN’ATNING SAVODXONLIK ELEMENTLARINI TAKOMILLASHTIRISH - PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Rahimov, Azizbek (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim oluvchilarda estetik boy dunyoqarashni hosil qilish, ularda yuksak ma’naviyat, madaniyat va ijodiy fikrlashni shakllantirish, ish jarayonida o‘zgartirishlar kiritish malakasi, o‘z ishini solishtirma nazorat qila olishi, xatosining sababini aniqlab, uni o‘z vaqtida tuzata olish malakasi mavjudligi dolzarb masala ekanligi borasida so‘z yuritiladi