QUYOSH DOG’LARI – MAGNIT OROLLARDIR - Berkinov, Alisher (Физико-технологического образование, 2023)
Quyosh aktivligining yerdagi fizik va biologik protsesslarga aloqadorligi, keying yillarda olimlarning bu soxadagi ilmiy tatqiqot ishlari tomonidan yanada ko’proq tasdiqlanayotganligi, Quyoshda fizik protsesslarga ko’pchilikni e’tiborini tortdi