Bo'lajak fizika o'qituvchilari uchun molekulyar fizika o'qitish metodikasi - Ergashev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqola bo'lajak fizika o'qituvchilari uchun molekulyar fizikani o'qitish metodlariga bag'ishlangan. Fizika fanining umumiy dasturini o'zgartirish va uni o'qitish metodologiyasining o'ziga xos yondashuvini shakllantirish masalasini qo'yilgan