SHARQ ALLOMALARINING RANGLARNI NOMLANISHI HAQIDAGI FALSAFIY QARASHLARI - Pardayev, Baxtiyor (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada jahonga mashhur olim, shoir, naqqosh, musavvir va boshqalar rang haqida, uning turlari, nomlari, ramziy ma`nolari, inson sog`lig`iga ta`siri haqida juda ko`p ilmiy tadqiqot ishlar qilganlar shular haqida qisqacha so’z yuritamiz