ФИЗИКА ФАНИНИНГ ХАЛҚ ХЎЖАЛИГИДАГИ ЎРНИ - Yuldashev, Furqat (Физико-технологического образование, 2022)
Ушбу мақолада физика фанининг халқ хўжалиги тармоғида кенг миқёсда қўлланилиши ёритилган. Мисол тариқасида металлургияда, қурилиш соҳасида, асаларичилик соҳасида физикавий қонунлар ва асбоб ускуналарнинг кенг қўлланилишини ўқувчиларга тушунтириш орқали уларда касбга бўлган қизиқишини ортириш мақсадида мақола тайёрланди