BO’LAJAK TEXNOLOGIK TA’LIM O’QITUVCHILARINI KASBIY KOMPETENTLIGINI TAKOMILLASHTIRISHNING AYRIM JIHATLARI - Sovurova, Shahrizoda (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu ilmiy uslubiy ishda bo`lajak texnologik ta’lim o`qituvchilarini tayyorlashda kasbiy kompetentligini takomillashtirishning ayrim jihatlari qarab chiqilgan