TEXNOLOGIYA FANI MASHG’ULOTLARIDA O’QUVCHILARGA MEHMONDORCHILIK ODOBI BO’YICHA TUSHUNCHALAR BERISH - Umarov, Rahim; Yusupov, Kerman (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada texnologiya fanidan mashg’ulotlarda o’quvchilarga mehmonga borishning, mehmon bo‘lishning ham o‘ziga yarasha odobi va madaniyatlari bo’yicha tushunchalar berishga e’tibor qaratilgan