QIRQIM VA KESIM BAJARISHDA O`QUVCHILARDA TIPIK XATOLARGA YO`L QO`YMASLIK KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Toshpulatov, Faxriddin (Физико-технологического образование, 2022)
Mazkur maqolada qirqim va kesimlarni bajarishda talabalar tomonidan yo‘l qo‘yiladigan xatoliklar va ularni fanni o‘zlashtirishiga ta’siri bo‘yicha metodik tavsiyalar yoritilgan.