ОЛИЙ ЎҚУВ ЮРТИ ТАЛАБАЛАРИГА ИНСОН ПОРТРЕТИНИ ЧИЗИШ ҚОНУН-ҚОИДАЛАРИНИ ЎРГАТИШ МЕТОДИКАСИ - Xudoynazarova, O'g'iloy (Физико-технологического образование, 2022)
Мақолада олий ўқув юрти талабаларига инсон портретини чизиш ва қонун-қоидаларини ўргатиш, портрет чизиш қонун-қоидалари,етук рассомларнинг яратган портрет асарлари ҳақида ҳамда талабалар билимини назорат қилиш учун тузилган даражали тест намуналари келтирилган