TEXNOLOGIYA FANINING TAKRORLASH-MUSTAHKAMLASH DARSLARINI KROSSVORDLAR YORDAMIDA LOYIHALASH - Bisenov, Tanibergen (Физико-технологического образование, 2022)
Texnologiya fanini o‘qitishni takomillashtirishning ilmiy metodik asoslarini yaratish va unga psixologik nuqtai nazardan yondashish, milliy ruhni singdirish, uzoq yillar davomida to‘plangan pedagogik tajribalardan foydalanish Sharq maktablarining o‘ziga xos yangi qirralarini ochib beradi.