“ZARBDOR TEXTILE” MCHJNING SAMARADORLIK KO’RSATKICHINI OSHIRISH MAQSADIDA O’RNATILADIGAN TRANSFORMATORLARNING SONI VA QUVVATINI HISOBLASH - Qurbonov, Anvar; Qurbonov, Abror; Baratova, Zaxro; Qurbonova, Barno (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada zavodning elektr energiyaga bo’lgan extiyojidan kelib chiqgan holatda elektr energiya isrofini kamaytirish hamda samaradorlik ko’rsatkichini yaxshilash maqsadida o’rnatiladigan transformatorlarning soni va quvvati taxlil qilingan