TASVIRIY SAN’AT VA AMALIY BEZAK SAN’ATINING QISQACHA TARIXI HAMDA MAZMUN MOHIYATI - Ruzmatova, Feruza (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada tasviriy san’at va amaliy bezak san’ati haqida tushuncha berilgan, amaliy bezak san’atining turlari haqida, amaliy sanʼatda bezak, naqsh bilan tasviriy san’atning bog‘liqligi haqida, amaliy san’atning paydo boʻlishi va rivojlanishi haqida bayon qilingan