MUZEY RIVOJIDAGI ISTIQBOLLI REJALAR - Rahimov, Azizbek (Физико-технологического образование, 2022)
Zamonaviy badiiy jarayon va madaniy rivojlanishni aniqlash, taxlil qilishda muzey muxim ijtimoiy-siyosiy ahamiyat kasb etib, u madaniy qatlam sferasini o’rganishda asosiy manba hisoblanadi. Usbu maqolada Qo’qon shahar O’lkashunoslik muzeyi misolida muzeylarning ijtimoiy hayotdagi o’rni xususida mulohazalar bayon etiladi.