TEXNOLOGIYA FANIGA OID TO’GARAK MASHG’ULOTLARIDA O’QUVCHILARNI ESTETIK MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH TIZIMI - Burxonov, Rasul; Jamilova, Tursunoy (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada bugungi kunda maktablarda texnologiya faniga oid to’garak mashg’ulotlarini tashkil etish va ular orqali o’quvchilarning estetik madaniyatini rivojlantirish muammolari haqidagi mulohazalar keltirilgan.