BO’LAJAK TEXNOLOGIK TA’LIM O’QITUVCHILARINI POLITEXNIK VA PEDAGOGIK IJODKORLIKKA TAYYORLASH TIZIMI VA JARAYONI - Tog'ayev, Хo'jamberdi; Alqarov, Qodir (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada bo’lajak texnologik ta’limi o’qituvchilarini politexnik va pedagogik ijodkorlikka tayyorlash tizimi va jarayoni haqidagi fikrlar bayon qilinadi.