ТЕХНОЛОГИЯ ДАРСЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАРГА УМУММЕҲНАТ АСОСИДА МАЪНАВИЙ ТАФАККУРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - Burxonov, Rasul (Физико-технологического образование, 2020)
Ушбу мақолада умумий ўрта таълим мактаблари технология дарсларида ўқувчиларнинг маънавий тафаккурини ривожлантириш масалаларига оид мулоҳазалар келтирилган.