ROBOTOTEXNIKA - JAMIYAT TARAQQIYOTI ASOSI SIFATIDA - To'lqinova, Lobar; Orishev, Jamshid (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada robototexnika sohasi va uning rivojlanishiga tasir kòrsatuvchi omillar, yoshlarning bu sohadagi erishayotgan yutuqlari hamda jamiyat taraqqiyotida robototexnikaning imkoniyatlari haqida bayon etilgan