STEAM TA’LIMI VA UNING INTEGRATSIYALASHUVI - Majidova, Hurriyat (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada STEAM ta`lim texnologiyasining mazmuni va uning ta`lim tizimiga joriy etilishdagi ahamiyati haqida fikr yuritiladi