ФИЗИКАНИ ЎҚИТИШДА ЭКОЛОГИК МАЗМУНДАГИ МАТЕРИАЛЛАРНИ ТАНЛАШ ТАМОЙИЛЛАРИ - Muxliboev, Maxmud (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада умумий ўрта таълим мактабларида физика фанини ўқитишда экологик мазмундаги материалларни танлаш тамойиллари хусусида фикр-мулоҳазалар баён этилади.