Педагогические и психологические вопросы профессиональной подготовки студентов - Mamajonova, Kamola (Физико-технологического образование, 2020)
Ушбу мақолада мактаб давриданоқ ўқувчиларни касбий шакллантириш бўйича педагогик-психологик масалаларни ҳал қилишнинг айрим масалалари бўйича фикр ва таклифлар билдирилган.