STEAM YONDASHUVI ASOSIDA FIZIKA FANINI O‘QITISHNING ZAMONAVIY METODIKASI - Berkinov, Alisher (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu maqolada fizika fanini zamonaviy STEAM yondashuvi asosida o‘qitish masalalari tahlil qilinadi. Xususan, fizika va san’at integratsiyasi orqali o‘quvchilarning tushunish darajasi, ijodkorligi va amaliy faoliyati qanday rivojlanishi ko‘rib chiqiladi. Maqolada loyiha asosida o‘qitish, san’at elementlarini o‘quv jarayoniga qo‘shish hamda o‘quvchilarda fanlararo fikrlashni shakllantirish kabi masalalar yoritilgan.