MOLEKULYAR-KINETIK NAZARIYANING ASOSIY TENGLAMASI - Berkinov, Alisher (Физико-технологического образование, 2025)
Ushbu maqolada molekulyar-kinetik nazariyaning asosiy tenglamasi, qoidalari, qisqacha tarixi va ideal gaz tushunchasi haqida so’z boradi