ЗАРРАЧА (КВАНТ) МОДДАНИНГ ТАБИАТИ: ФОТОНЛАР, ЭЛЕКТРОНЛАР, АТОМЛАР, МОЛЕКУЛАЛАР - Sovurova, Shahrizoda (Физико-технологического образование, 2025)
Ушбу мақолада нанофизиканинг элементар зарралари яъни заррача (квант) моддалар табиати фотон, электрон, атом ва молекулалар ҳақида қисқача ёритилган.