KOVALENT BOGʻLANISH VA KOVALENT BOGʻLANISHGA QARSHI, SOF NANOFIZIK EFFEKTLAR - Sovurova, Shahrizoda (Физико-технологического образование, 2025)
Natijani sifatli tushunish shundan iboratki, spinning singl holatida orbital to‘lqin funksiyasi simmetrik boʻlib, ko‘proq elektron zaryadni protonlar o‘rtasida ularning elektrostatik energiyasi eng qulay boʻlgan yarmiga joylashtirish imkonini beradi.