TEXNOLOGIYA FANINI AXBOROT TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA O’QITISH ORQALI O’QUVCHILARNI INTELLEKTUAL QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRSH - Sharipov, Abdumalik (Физико-технологического образование, 2024)
Ushbu maqolada texnologiya fanini o’qitishda axborot texnologiyalaridan foydalanib o’quvchilar intellektual qobiliyatlarini rivojlantirishning metodik jihatlari ochib berilib, ushbu usulning texnologik ta’lim sifati va samaradorligini oshirishdagi imkoniyatlari haqida so’z yuritilgan