QUYOSHDAGI MAGNIT OROLLAR - Berkinov, Alisher (Физико-технологического образование, 2023)
Quyosh aktivligining yerdagi fizik va biologik protsesslarga aloqadorligi, keyingi yillarda olimlarning bu soxadagi ilmiy tatqiqot ishlari tomonidan yanada ko’proq tasdiqlanayotganligi, Quyoshda fizik protsesslarga ko’pchilikni e’tiborini tortdi.