OPTIK TOLALI KABELLARNING TARKIBI VA TUZILISHINI O‘RGANISH - Qambarov, Sanjarbek (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada LOC-ADSS-1,0-08 optic tolali kabel haqida ma’lumotlar keltirilgan bo‘lib, ishlab chiqarishda, qiziquvchilarning izlagan ma’lumotlarini yanada boyitish, tasavvurlarini oshirish ko‘zda tutilgan