MIKROOLAMNING O’ZIGA XOSLIGINI KREATIV YONDASHUV ASOSIDA O’QITISH - Irmatov, Fozil (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqola mikroolamning o’ziga xos xususiyatlarini kreativlik asosida o’qitishda interfaol metodlardan foydalanish va mikroolam zarralarining turlari bilan tanishtirishda kreativlikni qo’llash, talabalarning kreativ qobiliyatlarining namoyon bo’lishi haqidadir