Texnologik ta’lim yo’nalishi talabalarida kasbiy madaniyatni shakllantirish muammolari - Yo’ldoshev, Mirjalol (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada texnologik ta’lim yo’nalishi talabalarida kasbiy madaniyatni shakllantirish muammolari xususida fikr -mulohazalar bayon etilgan