ZAMONAVIY TA’LIM SIFATI VA CAMARADORLIGIGA ERISHISH OMILI - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada ta’lim muassasalarida ta’lim oluvchilarning ijodiy fikrlash, hayotiy ko’nikmalar, tahliliy ko’nikmalar va qarorlar qabul qilish ko’nikmalarini rivojlantirishda zamonaviy ta’limning o’rni, shuningdek zamonaviy ta’limga asosi hisoblangan onlayn ta’lim, mustaqil ta’lim usullarining afzalliklari bayon etilgan