Fotorezistorlarni dastur yordamida boshqarishni talabalarga o’rgatish - Yo’ldoshev, Mirjalol (Физико-технологического образование, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta`lim muassasalarining texnologik ta`lim yo’nalishi ixtisoslik fanlar blokidagi Robototexnika asoslari fanida Arduino platasi yordamida fotorezistorlarni dastur yordamida boshqarish haqidagi bilimlar talabalarda shakllantiriladi