CHIZMACHILIK FANINING RIVOJLANISH TARIXI - Maxmudov, Abdunabi (Физико-технологического образование, 2022)
Maqolada chizmachilik fanining paydo bo‘lish tarixi, hamda uning rivojlanishi haqida tarixiy manbalar ko‘rsatib o‘tilgan. Shu bilan birga O‘rta osiyoda va O‘zbekistonda chizmachilik fanini rivojlanishiga hissa qo‘shgan olimlar to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan