TASVIRIY SAN’AT FANINI O‘QITISHDA INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA O‘QUVCHILARDA KREATIVLIKNI RIVOJLANTIRISH - Xudoyberdiyev, Mirolim (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada umumiy o’rta talim maktablari tasviriy san’at fanini o‘qitishda kompetensiyaviy yondashuv asosida ularni rivojlantirish oid ulohazalar keltirilgan