QADIMIY GRIX VA O‘SIMLIKSIMON (ISLIMIY) NAQSH ELЕMЕNTLARINING GEOMETRIK TAHLILI - Toshpulatov, Faxriddin (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada Qadimiy grix va o‘simliksimon naqsh elеmеntlarining geometrik tahlili, Chizmachilik fanini tabiiy hodisalar bilan amaliy bog’liqligi inson va tabiat, san’at, mehnatiga munosabati chizmachilik fani misolida keltirib o’tilgan